Για 3 άτομα
- 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 3 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλλες
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- 5-6 αυγά
Βήματα
- Σ’ένα μπολ ανακατεύετε τα κρεμμύδια με τις πατάτες και τ’αλατίζετε.
- Ρίχνετε μπόλικο ελαιόλαδο σ’ένα τηγάνι και αφού ζεσταθεί προσθέτετε τα υλικά από το μπολ(Κρεμμύδια και πατάτες). Τηγανίζετε ανακατεύοντας ελαφρά , σε σιγανή φωτιά, για 15 λεπτά περίπου.
- .Όσο τηγανίζονται, χτυπάτε τα αυγά και στη συνέχεια τα ρίχνετε στο τηγάνι με τις πατάτες.
- .Κατά διαστήματα γυρίζετε την τορτίγια ούτως ώστε να ψηθεί και από τις 2 πλευρές.
- .Όταν είναι έτοιμη και έχει αρχίσει να ροδίζει και από τις δύο πλευρές σερβίρετε.Τρώγεται και ζεστή και κρύα.
συνταγή από εκπομπή του Ηλία Μαμαλάκη
BY DEMY NIKA
Αναδημοσίευση από: https://secretkitchenandtravel.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου