Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Δέσποινα Βανδή – Νότης Σφακιανάκης: Είναι οριστικό το τέλος της συνεργασίας τους!



Το βράδυ της Πέμπτης η Δέσποινα Βανδή μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στο Αθηναΐδα για την απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου στον Νότη Σφακιανάκη τόνισε το πόσο χαρούμενη την έκανε η συμφωνία τους να εμφανιστούν μαζί φέτος τον χειμώνα στο Έναστρον.

Τίποτα δεν προμήνυε αυτά που θα συνέβαιναν λίγες ώρες μετά. Το πρωί της Παρασκευής η Δέσποινα διάβασε στο διαδίκτυο τις δηλώσεις του συναδέλφου της για την Χρυσή Αυγή, οι οποίες έγιναν στην ίδια εκδήλωση χωρίς η ίδια εκείνη τη στιγμή να τις ακούσει. Συνειδητοποίησε ότι η συνεργασία αυτή ξεκινούσε τελικά με εμπόδια που δεν θα μπορούσαν να ξεπεραστούν καθώς πρόκειται για πεποιθήσεις εντελώς αντικρουόμενες.

Παιδί μεταναστών η ίδια δεν θα μπορούσε ποτέ να προσπεράσει τέτοιου είδους δηλώσεις. Μέσα σε λίγη ώρα είχε πάρει την απόφασή της για τη λύση της συνεργασίας τους και συζητούσε με τους συνεργάτες και τους ανθρώπους που εμπιστεύεται τη γνώμη τους πως θα μπορούσε να διευθετηθούν τα διαδικαστικά θέματα (τα οποία σε μια τέτοια περίπτωση δεν είναι και λίγα).

Σε λίγες μέρες από σήμερα, στις 7 Δεκεμβρίου δηλαδή, ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του σχήματος και μάλιστα το Έναστρον ήταν πλήρες σε κρατήσεις για τις πρώτες τρεις εβδομάδες των εμφανίσεων Βανδή και Σφακιανάκη!
Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να κυκλοφορήσει και η επίσημη ανακοίνωση της τραγουδίστριας που θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πήρε μια τόσο δύσκολη επαγγελματική απόφαση.

Οι δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη που θύμωσαν τη Δέσποινα: «Επιβάλλεται να στηρίζεις τη Χ.Α. Αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή. Βεβαίως και δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή. Και έχουν κλείσει μέσα, κάποιον ο οποίος είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις ρε. Ποιος στο έδωσε το δικαίωμα; Επιβάλλεται να τη στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή. Γιατί αυτή μέσα έχει αν μη τι άλλο και την αυγή. Οι άλλοι έχουν το σκότος. Ο Υπουργός Οικονομικών είναι φοροφυγάς, και οι πολιτικοί που θεσπίζουν νόμους για να μην πληρώνουν. Πες τους να πάνε να γ@μηθούνε. Που τον είδατε τον ρατσισμό με τόσες χιλιάδες ξένους στην Ελλάδα. Ναι, ρε είμαι φυλετιστής».

Αναδημοσίευση από: http://vandiworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου