Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ νίκησε και στο γκραν πρι της Ν. Κορέας!!!

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ με τη Ρεντ Μπουλ θριάμβευσε εύκολα και στο γκραν πρι της Ν. Κορέας, αύξησε ακόμα περισσότερο τη διαφορά του με τον δεύτερο στη βαθμολογία, Φερνάντο Αλόνσο και είναι έτοιμος να πανηγυρίσει στον επόμενο αγώνα, στην Ιαπωνία, τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο του, στο....

παγκόσμιο πρωτάθλημα της φόρμουλα 1.

Στη δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν τα μονοθέσια της Λότους, με τον Γκροσάν και τον Ράικονεν, αντίστοιχα. Γενικά, η Λότους έκανε εξαιρετική εμφάνιση, αφού ο Ράικονεν για να τερματίσει δεύτερος, κέρδισε επτά θέσεις (είχε ξεκινήσει από την ένατη θέση).

Να σημειώσουμε ότι στον 34ο γύρο εγκατέλειψε ο Γουέμπερ, αφού η Ρεντ Μπουλ που οδηγούσε είχε επαφή με το μονοθέσιο του Σουτίλ (Φορς Ιντια).

Στην τέταρτη θέση ήταν ο Χούλκεμπεργκ με Σάουμπερ και στην πέμπτη ο Λιουις Χάμιλτον με Μερσέντες. Ακολουθησαν: Αλόνσο (Φεράρι), Ρόσμπεργκ (Μερσέντες), Μπάτον (Μακλάρεν), Μάσα (Φεράρι), Πέρες (Μακλάρεν).

Στη βαθμολογία των οδηγών, ο Φέτελ έχει 271 βαθμούς και ακολουθεί ο Αλόνσο με 195. Στη συνέχεια είναι οι Ράικονεν (167), Χάμιλτον (130), Ρόσμπεργκ (122).

Στους κατασκευαστές, προηγείται η Ρεντ Μπουλ με 402 βαθμούς και ακολουθούν η Φεράρι με 284 και η Μερσέντες με 283.

Αναδημοσίευση από: http://www.i-diadromi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου