Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Σάκης Ρουβάς: Έτοιμος για νέα ταινία


Πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία της βραβευμένης σκηνοθέτιδας Αθηνάς-Ραχήλ Τσαγγάρη, θα έχει ο Σάκης Ρουβάς.
Η σκηνοθέτις που υπέγραψε την ταινία «Attenberg» και παραγωγός του «Κυνόδοντα», των «Άπεων» και του «Before Midnight», φαίνεται ότι....
βρήκε στο πρόσωπο του δημοφιλούς τραγουδιστή, τον ιδανικό ηθοποιό για τη νέα της ταινία, όπως αναφέρει δημοσίευμα του ένθετου «Thema people» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».
Ο λόγος για την ταινία «Chevalier», μια μαύρη κωμωδία, που σε επίπεδο παραγωγής υπογράφουν η Faliro House Productions (μία από τις τελευταίες της ταινίες ήταν το «Before Midnight» με τον Ιθαν Χοκ και τη Ζιλί Ντελπί) και η Haos Films, που βρίσκεται πίσω από τις βραβευμένες «Άλπεις» του Γιώργου Λάνθιμου και του «Attenberg», σε σκηνοθεσία της Αθηνάς Τσαγγάρη, που επίσης κέρδισε τις εντυπώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, τα γυρίσματα της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά ξεκινούν σε λίγες ημέρες και θα διαρκέσουν μέχρι και τον Μάρτιο. Σύμφωνα με την υπόθεση, ένα σκάφος πλέει στα ανοιχτά του Σαρωνικού με επιβάτες μια ανδροπαρέα. Η ταινία είναι ένα πρωτότυπο κινηματογραφικό ψυχογράφημα όπου οι χαρακτήρες ξεδιπλώνονται, οι αδυναμίες φαίνονται και οι διαφορετικοί τύποι αρσενικών σκιαγραφούνται.
Πρόκειται για ένα παιχνίδι εξουσίας καθώς οι άνδρες τους οποίους υποδύονται οι Γιώργος Κέδρος, Πάνος Καρό, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Μάκης Παπαδημητρίου και Σάκης Ρουβάς περνούν δοκιμασίες για το ποιος είναι ο πιο δυνατός και αξιόλογος προκειμένου να κερδίσει ως τρόπαιο ένα δαχτυλίδι Chevalier.


Αναδημοσίευση από: http://www.i-diadromi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου