Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΧΑΜΟΣ στη Βανδή χτες! Η πρόταση γάμου επι σκηνής!

ΧΑΜΟΣ στη Βανδή χτες! Η πρόταση γάμου επι σκηνής!

Αποθεώθηκε στη χθεσινή εμφάνισή της στη Λεμεσό η Δέσποινα Βανδή, ενώ η βραδιά επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις!

02apolo

Η ομάδα της Λεμεσού έφερε κοντά στο κοινό της Λεμεσού τη Δέσποινα Βανδή, η οποία άναψε κυριολεκτικά φωτιές στο κατάμεστο νυκτερινό κέντρο! Η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε ρέστα στη σκηνή και ο κόσμος χόρεψε μέχρι τελικής πτώσης! Η Δέσποινα εμφανίστηκε δύο φορές στη σκηνή με δύο διαφορετικά outifts και έδειχνε πιο ευδιάθετη και sexy από ποτέ! Κορύφωση της βραδιάς, όταν η ερμηνεύτρια τραγούδησε το πρώτο από τα καινούργια της singles ‘ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ’.

01apolo

Το κυπριακό fanclub της VANDAIMONIO ήταν, όπως πάντα, δίπλα της και η τραγουδίστρια δε σταμάτησε στιγμή να τους αφιερώνει τραγούδια!

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η βραδιά επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις με τη μεγαλύτερη την πρόταση γάμου που έγινε επι σκηνής! Ένας από τους παρευρισκόμενους ζήησε κρυφά από τη Δέσποινα να τον βοηθήσει και αυτή το έκανε με μεγάλη της χαρά! Έτσι, στη μέση της νύχτας, η διάσημη αοιδός σταμάτησε το πρόγραμμα, τον κάλεσε στη σκηνή και αυτός με τη σειρά του έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου στη γυναίκα της ζωής του, η οποία είπε φυσικά το μεγάλο ΝΑΙ!

Η Δέσποινα μετά το τέλος της νύχτας ευχαρήστησε την ομάδα του Απόλλωνα και όλο τον κόσμο για την υπέροχη βραδιά ενώ μαθαίνουμε πως έφυγε από το νησί μας πρωί πρωί για να πάει κατευθείαν για το επόμενο γύρισμα του THE VOICE GREECE!

Πηγή http://dolce.com.cy
Αναδημοσίευση από: http://vandiworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου