Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Η Victoria Beckham αρχισυντάκτρια στο Vogue

2 εξώφυλλα με τα οποία θα κυκλοφορήσει το περιοδικό.
 Η Victoria Beckham είναι η guest αρχισυντάκτρια του εορταστικού, χριστουγεννιάτικου τεύχους της γαλλικής έκδοσης του περιοδικού Vogue.
Η Victoria, που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας....

συνεργάστηκε με την αρχισυντάκτρια Emmanuelle Alt, και τους φωτογράφους Inez και  Vinoodh για τις φωτογραφίες όπου ποζάρει με τον σύζυγό της David Beckham.

«Η πρόταση να είμαι η guest αρχισυντάκτρια του χριστουγεννιάτικου τεύχους της Vogue Paris ήταν απίστευτη τιμή. Η συνεργασία με την Emmanuelle Alt και την ομάδα της ήταν συναρπαστική και με ενέπνευσε, και είμαι περήφανη για αυτά που δημιουργήσαμε», δήλωσε η Beckham.


Στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου θα υπάρχει ένα προφίλ του David Beckham, ένα οικογενειακό άλμπουμ της glamour οικογένειας, καθώς και μία συνέντευξη της Victoria με τον καλό της φίλο, Valentino.

«Αναθέσαμε το τεύχος σε μία γυναίκα που, όπως συμπεράναμε από την συνεργασία μαζί της, είναι το ακριβώς αντίθετο από την δημόσια εικόνα της. Είναι αυθόρμητη, έχει μία μοναδική αίσθηση του χιούμορ, χαμηλών τόνων και ταυτόχρονα με ένα πολύ υγιές όραμα. Είναι τελειομανής, όπως κάθε άνθρωπος που έχει πάθος για την δουλειά του», είπε η Emmanuelle Alt.


Αναδημοσίευση από: http://www.i-diadromi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου