Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Ζώδια Και Αμαρτίες: Δες Ποια Αμαρτία Σχετίζεται Με Σένα Σύμφωνα Με Το Ζώδιό Σου!



Ζώδια και Αμαρτίες: Δες ποια αμαρτία σχετίζεται με σένα σύμφωνα με το ζώδιό σου!-  Το ζώδιό μας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και μας επηρεάζει να υποκύψουμε σε κάποια αμαρτία.

Είναι εύκολο λοιπόν να διαπράξουμε μια αμαρτία, μιας και υπάρχουν τριγύρω μας πολλοί πειρασμοί.
Πως λοιπόν θα τιθασεύσετε τις αμαρτίες σας με βάση το ζώδιο σας; Σας παρουσιάζουμε τα ζώδια και τις αμαρτίες στις οποίες είναι επιρρεπείς.

Τοξότης + Μοιχεία
Ο Τοξότης είναι συχνά επιρρεπής σε έντονο φλερτ. Το σeξ είναι πολύ διασκεδαστικό για έναν Τοξότη, αλλά αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να κρατήσουν μια σταθερή σχέση για πολύ.
Ακόμη και όταν είναι με κάποιον που αγαπούν, το βλέμμα τους θα περιπλανιέται. Είναι δύσκολο να μην μπουν σε πειρασμό, αλλά είναι επίσης δύσκολο να μην βρουν υποψήφιο θύμα που θα ρίξουν με τα βέλη τους. Πάντα περιπλανιούνται από άτομο σε άτομο.
Ιχθείς + Οκνηρία
Ο Ιχθύς μπορεί να φαίνεται ότι αγαπά να ταξιδεύει στα σύννεφα. Μερικές φορές φαίνεται σαν να υπάρχει μόνο στο δικό του μικρόκοσμο.
Πάντα είναι αφηρημένος και ονειροπολεί, σκέφτεται τι θα μπορούσε να είναι ή τι μπορεί να συμβεί, προσπερνά τους άλλους, καθώς κινείται στον ίδιο αργό ρυθμό που έχει πάντα. Αυτό σας κάνει ιδιαίτερα νωθρούς, όταν πρόκειται να ζήσετε στην παρούσα στιγμή.
Δίδυμοι + Ανεντιμότητα
Οι Δίδυμοι έχουν μια κακή συνήθεια να υπερβάλλουν στις ιστορίες τους, κάθε φορά που πρέπει να πουν την αλήθεια για κάτι. Ίσως είναι επειδή το ζώδιο σας δείχνει ότι έχετε δύο διαφορετικά πρόσωπα, και ίσως τυχαίνει να έχουν διαφορετικές απόψεις για την ίδια ιστορία.
Είτε έτσι είτε αλλιώς, σας αρέσει να λέτε ψέματα για ασήμαντα πράγματα, αλλά και για σημαντικά, ειδικά αν δεν σας αφορούν με τον τρόπο που θα θέλατε. Έτσι, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να σαμποτάρετε τα πάντα; Να πείτε ψέμματα!
Υδροχόος + Αυτοαποκαλούμενος Θεός
Οι Υδροχόοι θέλουν να πιστεύουν ότι είναι πολύ πιο ξεχωριστοί από όλους τους υπόλοιπους επειδή έτσι ακριβώς τους έκανε ο Θεός. Πάντα καυχιούνται ότι έχουν περισσότερη σοφία από οποιονδήποτε άλλον.
Δίνοντας στους γύρω σας νέες προοπτικές και ιδέες σας κάνει να νιώθετε κάτι έντονο βαθιά μέσα σας.
Καρκίνος + Λατρεία
Ως Καρκίνος, αισθάνεστε ότι το πρόσωπο που αγαπάτε ή που είστε ερωτευμένος αυτή τη στιγμή είναι πάνω απ” όλα. Βρίσκεστε συνεχώς σε αναμονή, εξασφαλίζοντας ότι έχουν όλα όσα χρειάζονται, και μένετε δίπλα τους σε κάθε είδους αντιξοότητες.
Σκέφτεστε ότι αυτό δεν είναι και τόσο αμαρτωλό. Αλλά σκεφτείτε το: πλέον δεν σκέφτεστε για τον εαυτό σας. Θα προτιμούσατε να δώσετε τη ζωή σας σε κάποιον άλλο. Κάποιος που θα μπορούσε να την καταστρέψει με τη μία χωρίς δεύτερη σκέψη. Να είστε προσεκτικοί με όσους λατρεύετε.
Αιγόκερως + Απληστία
Οι Αιγόκεροι δυσκολεύονται να αφήσουν τη δουλειά τους, και υπάρχει ένας αρκετά καλός λόγος γι “αυτό. Είστε ανταγωνιστικός και κάνετε ό, τι είναι δυνατόν για να βεβαιωθείτε ότι εσείς είστε αυτός που βγάζει τα περισσότερα χρήματα από όλους τους άλλους στο χώρο εργασίας.
Δεν χρειάζεται καν να τα ξοδέψετε, απλά θέλετε να καυχηθείτε την επιτυχία σας κάθε φορά που θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε τις νίκες σας. Η απληστία σας διαφθείρει και κάνετε πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί ότι είναι δυνατά.
Λέων + Περηφάνια
Οριακά ναρκισσιστής, ο Λέων μπορεί να αποδειχθεί ένας από τους πιο εγωιστικούς ανθρώπους, όταν πρόκειται για προσωπικές σχέσεις. Έχετε φυσική χάρη σε οτιδήποτε κάνετε και ξέρετε πώς να εντυπωσιάσετε τους άλλους.
Υπάρχουν όμως φορές που ακόμη και τα κοντινά σας άτομα δεν θέλουν καμία σχέση μαζί σας. Ποιος θα ήθελε να βοηθήσει κάποιον που ψάχνει να βρει μόνο την αντανάκλαση του εαυτού του στα μάτια του άλλου;
Ταύρος + Λαιμαργία
Ένας Ταύρος θα μπορούσε επίσης να διεκδικηθεί τον τίτλο ενός τύπου ναρκισσιστή. Του αρέσει να κάνει πράγματα που πρόκειται να τους ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Είτε πρόκειται για καλό φαγητό, σeξ, ή κάτι άλλο, ο Ταύρος ενεργεί λαίμαργα.
Παρθένος + Ζήλια
Ο Παρθένος είναι εξαιρετικά ασταθής όταν αποφασίζει ότι θέλει κάτι. Θέλει να είναι στο επίκεντρο της συζήτησης, ειδικά όταν πρόκειται για ένα πιθανό εραστή.
Αν θέλετε κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για σας, τότε έχετε την τάση να παραμονεύετε όπου και αν βρίσκεται και σκέφτεστε πόσο ζηλεύετε αυτό το άτομο.
Σκορπιός + Λαγνεία
Οι Σκορπιοί σχετίζονται με την λαγνεία περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη αμαρτία. Αυτό συμβαίνει επειδή παθιάζονται για να αποκτήσουν κάτι ακραία ενδόμυχο με τους άλλους. Πάντα καθοδηγούν τους άλλους με τα λόγια τους, κάνοντας τους να ακούν όσα θέλουν να πουν. Ωστόσο, δεν βρίσκουν σε κανέναν την αγάπη, καθώς τους είναι δύσκολο να μην είναι λάγνοι. Τις περισσότερες φορές, οι άλλοι τους αφήνουν επειδή δεν θέλουν να δεσμευτούν.
Ζυγός + Ματαιοδοξία
Οι Ζυγοί νοιάζονται περισσότερο για τη δική τους ομορφιά. Αρκεί να κοιτάζονται στον καθρέφτη και να βλέπουν το όμορφο πρόσωπό τους, τότε έχουν όλα όσα χρειάζονται. Αν και ένας Ζυγός μπορεί να περάσει ατελείωτες ώρες μπροστά στον καθρέφτη, προσπαθεί να δουλέψει και την εσωτερική του ομορφιά.
Κριός + Οργή
Ο Κριός μπορεί να έχει ξεσπάσματα οργής και να είναι απρόβλεπτος. Αν αντιμετωπίσετε την οργή του Κριού, μπορεί να μην επιβιώσετε. Όχι μόνο είναι πολύ έντονοι, αλλά είναι και απίστευτα αυθόρμητοι. Οι Κριοί πρέπει να προσέχουν επειδή αν αφήσουν την οργή να βγει από μέσα τους, μπορεί να κάνουν κακό σε κάποιον.  

Πηγή: higherperspectives.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου