Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Το 47ο Φεστιβάλ βιβλίου μας προσκαλεί στο Ζάππειο για ένα ταξίδι στον κόσμο των βιβλίων





Η καθιερωμένη ετήσια γιορτή βιβλίου επιστρέφει στο Ζάππειο από τις 31 Αυγούστου έως τις 16 Σεπτεμβρίου με 160 εκδοτικούς οίκους και εκατοντάδες τίτλους βιβλίων. Πρόκειται για τον μακρόχρονο θερμό του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ), ο οποίος, συνδιοργανώνει το φεστιβάλ με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού.
Το Ζάππειο προσκαλεί κάθε χρόνο τους επισκέπτες του να απολαύσουν ένα φθινοπωρινό ταξίδι στον κόσμο των βιβλίων. Αυτή τη χρονιά το ταξίδι θα συνοδευτεί από ένα αφιέρωμα στη «Μελοποιημένη Ποίηση».
Στο πλαίσιο αυτού του αφιερώματος, θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε βραδιές αφιερωμένες σε μεγάλους δημιουργούς – ποιητές και συνθέτες – με τη συμμετοχή μουσικών, ηθοποιών και άλλων σημαντικών ανθρώπων από τον κόσμο των γραμμάτων και των τεχνών, οι οποίοι θα μας ξεναγήσουν στον κόσμο της μελοποιημένης ποίησης. Οι ώρες που μπορείτε να επισκεφθείτε το Φεστιβάλ είναι:
Δευτέρα-Πέμπτη: 18:00-22:30
Παρασκευή & Σάββατο: 18:00-23:00
Κυριακή: 10:30-15:00 & 18:00-22:30
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου (7 μ.μ.).
Photo: Author/Depositphotos 

Αναδημοσίευση από: https://enallaktikidrasi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου