Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Τα ισπανικά ΜΜΕ για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο F4



Ο εκτελεστής Πρίντεζης, η Μπαρτσελόνα που έτρεμε και το απίστευτο φινάλε. Διαβάστε πως αντιμετώπισαν τα ισπανικά μίντια τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από το F4 της Μαδρίτης ελέω... Ολυμπιακού. 



Η Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης πολύ βελτιωμένη σε σχέση με το 3ο ματς της σειράς και έφτασε μία ανάσα από το να πάρει την εκτός έδρας νίκη στον Πειραιά και να ξαναφέρει τη σειρά με τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη, όμως στο φινάλε έπεσε στο καναβάτσο.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου μπορεί να αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα απέναντι σε αυτούς του Πασκουάλ και να βρέθηκαν αρκετές φορές με την πλάτη στον τοίχο την ώρα του αγώνα (ήταν 10 πόντους πίσω στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου) όμως δεν τα παράτησαν ποτέ και με κατάθεση ψυχής πήραν μία επική πρόκριση για το Final-4 της Μαδρίτης.




Αυτό έγινε μάλιστα με συγκλονιστικό τρόπο, καθώς με μόλις 5 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους στην τελευταία επίθεση οι "ερυθρόλευκοι" έβγαλαν τον Γιώργο Πρίντεζη μόνο του έξω από τη γραμμή του τριπόντου και εκείνος "εκτέλεσε" τους Καταλανούς σε "νεκρό χρόνο".




Δείτε πως σχολιάζουν τα ισπανικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από το Final 4:


Mundo Deportivo

71-68: Ο Ολυμπιακός αφήνει εκτός Final 4 τη Μπάρτσα. Η Μπάρτσα έτρεμε την κρίσιμη στιγμή και είναι εκτός Final 4. Δεν θα βρίσκεται στη Μαδρίτη επειδή δεν το άξιζε. Η Μπαρτσελόνα έπεσε χθες στον Πειραιά απέναντι στον Ολυμπιακό μετά από ένα παιχνίδι που έμοιαζε να έχει στο τσεπάκι της αλλά γλίστρησε μέσα από τα δάχτυλά της γιατί ήταν ψυχικά εύθραστη.



 

Sport

Ο Πρίντεζης πέταξε τη Μπαρτσελόνα έξω από την Euroleague στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ένα τρίποντο του Πρίντεζη στην εκπνοή του ματς άφηνει εκτός Final 4 τη Μπάρτσα μετά από ένα ακόμα απογοητευτικό ματς στην Αθήνα (71-68). Το σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ έχει τώρα να διεκδικήσει μόνο τη Liga Endesa.



 

As

Ο Πρίντεζης εκμηδενίζει τη Μπαρτσελόνα. Απίστευτο φινάλε στην Αθήνα. Η Μπάρτσα νικούσε με 4 πόντους ένα λεπτό πριν το τέλος όμως δέχτηκε ένα επιμέρους σκορ 10-3 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της Euroleague. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4.



 

Marca

Τρίποντο από τον Πρίντεζη. Το καλάθι που σκούπισε τη Μπάρτσα. Κυκλοφόρησε εξαιρετικά η μπάλα από τους Έλληνες, τραγική άμυνα από τη Μπάρτσα. Μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα, ο Ολυμπιακός πρόλαβε να κάνει δύο πάσες και ένα σουτ. 



 

El Pais

Η Μπαρτσελόνα τα πέταξε όλα στο φινάλε. Ο Πρίντεζης κεραυνοβόλησε τη Μπάρτσα με τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό.



 

Solobasket.com

Ένα τρίποντο του Πρίντεζη στέλνει τη Μπάρτσα σπίτι και τον Ολυμπιακό στο F4.


 

 

Kiaenzona.com

Ο Γιώργος Πρίντεζης, πρώην παίκτης της Μάλαγα, ήταν ο εκτελεστής της Μπαρτσελόνα στο τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς και έδωσε το εισιτήριο για το Final 4 στον Ολυμπιακό.




Όσον αφορά στον γραπτό τύπο, η As αναφέρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο πως "Η Ρεάλ θα είναι στο Final 4, η Μπάρτσα αποκλείστηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο", η Marca κάνει λόγο για πανωλεθρία της Μπαρτσελόνα στον Πειραιά, η Sport αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα είπε αντίο στο Final 4, ενώ η Mundo Deportivo υπογραμμίζει: "Νοκ-άουτ η Μπάρτσα. Ο Ολυμπιακός νίκησε με ένα εκπληκτικό τρίποντο". 



Αναδημοσίευση από: http://euroleague.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου